Automaatne vaakumkiletaja Rommelsbacher on ideaalne abivahend toidu säilitamiseks.
Vaakumpakendamise puhul saavutatakse toiduainete säilimine tänu hapnikku eemaldamisele. Protsessi käigus imetakse pakendist praktiliselt kogu õhk välja. Selle tulemusena peatub toidu riknemine, kuna toidus olevatel bakteritel pole enam tegutsemiseks piisavalt hapnikku. Toidu vaakumpakendamine kaheksakordistab selle säilimisaja ja säilitab selle maitseomadused. See on ideaalne abivahend ka suure hulga toiduainete jagamiseks väiksemateks portsjoniteks.
Sobib ka toidu maitsestamiseks ja marineerimiseks, vaakumpakendis tekib intensiivsem aroom.
Vaakumis küpsetamine (Souse Vide) võimaldab õrna küpsetamist omas mahlas - toit ei kuiva ära ja jääb mahlane ning säilivad vajalikud toitained.
Korpus on valmistatud kvaliteetsest kergesti hooldatavast plastikust
Mugav ühe käega juhtimine – tõhus ja ohutu
Sobib pikaajaliseks tööks ilma vahepealsete pausideta
Kvaliteetne võimas pump, ca. 9 liitrit minutis
Täisautomaatne imu ja tihendamine ühe toiminguga
Stabiilne tihendusõmblus, paksus 2,5 mm
Tihendusõmbluse temperatuuri elektrooniline jälgimine
Sobib kuni 30 cm laiustele kiledele ja vaakumkottidele